„Lepší vyhrát, než prohrát!”

HC Olymp - Hokejový tým hvězd

Tým HC Olymp vznikl díky televiznímu seriálu Poslední sezona, kde titulní roli hokejisty Jana Krolla ztvárnil herec Martin Dejdar. Tomu lední hokej natolik přirostl k srdci, že se rozhodl nepohřbít tým s posledním natáčecím dnem, ale naopak jej přivézt k ještě větší slávě.

Vznikla myšlenka založit tým HC Olymp Praha, který vyjíždí na česká kluziště k exhibičním zápasům proti týmům měst, obcí a dalších institucí, kde svá utkání nabízí jako humornou a sportovně-společenskou show.

Novinky

Hokejová show na podporu školy Svítání

25.01.2022

Zábavná show pro celou rodinu, to je Hokejová show plná hvězd na podporu pardubické školy Svítání.
6. února 2022 od 15 hodin vás čeká hokejové utkání pardubického univerzitního hokejového týmu Riders Univerzita Pardubice a týmu plného známých osobností HC Olymp v čele s Martinem Dejdarem, autogramiáda, soutěže, focení aj.

Výtěžek akce bude věnován Základní škole a Praktické škole SVÍTÁNÍ o.p.s., která vzdělává žáky s hendikepem z celého Pardubického kraje.

Kluziště na Dvanáctce otevřeno

23.01.2022

Na Dvanáctce se poprvé v historii bude bruslit na Sofijském náměstí
Letos poprvé se podařilo vyslyšet přání občanů Prahy 12 a zřídit veřejné kluziště přímo na Sofijském náměstí.
Oficiální otevření ledové plochy proběhlo 10. 1. 2022 za účasti představitelů radnice a první bruslaře na akci přivítali známé osobnosti jako je Martin Dejdar se synem Matějem, Eva Decastelo, Vladimír Šmicer, herci Pavel Nečas a Petr Vacek, bojovník MMA Michal Blackbeard Martínek, kondiční trenér Karel Frýd, bývalý hokejista Daniel Branda, herečka ze seriálu specialisté Eva Leimbergerová a zpěvák Matyáš Hložek.
Otevírací doba kluziště je každý den od 09:00 do 20:00 hod., s tím, že po setmění jsou ledové plochy i zázemí kluziště osvětleny. Od 9:00-14:00, po-pá, je kluziště primárně vyhrazeno pro základní a mateřské školy, které mají vstup zdarma.
Vstupné 60 Kč/den, pro děti do 6ti let je vstup zdarma. Rovněž je možné si zapůjčit i brusle (80 Kč za pár) a k dispozici budou pomůcky pro začínající bruslaře („tučňáci a velryby“).

 

Otevírání kluziště v Modřanech

10.01.2022

10.1. 2022 se HC OLYMP PRAHA jako patron účastní akce otevírání kluziště na Praze 12 v Modřanech.

Přijďte se podívat na krátkou hokejovou exhibici s našimi osobnostmi, jako jsou Martin Dejdar, Matěj Dejdar, Matyáš Hložek, Zbyněk Hrdel, Michal Martínek, Vladimír Šmicer...
Celou akci uvádí Eva Decastelo společně s Petrem Vackem.

Vánoce 2021

25.12.2021

Přejeme vám krásné vánoční svátky a do roku 2022 vše nejlepší a hlavně pevné zdraví. A děkujeme ta Vaší přízeň?

Golf s Nadějí

19.08.2021

HC OLYMP PRAHA pořádal spolu Golf resort Karlštejn již 3. ročník charitativního golfového turnaje Golf s Nadějí, kde se vybralo 510 000kc. Výtěžek poputuje nadaci FONTE VITAE. Akci podpořily známé osobnosti jako Jiřina Bohdalová, Osmany Laffita, Gábina Partysova, Jiří Hána, David Pastrňák, Tomáš Ujfalusi, Jakub Voráček, David Sucharipa, Horst Siegl, Pavel Nečas, Jan Antonín Duchoslav, Antonín Panenka a další. Děkujeme všem za organizaci a podporu tohoto projektu a už teď se těšíme na další ročník.

Napsali o nás:

Reportáž Prima (10tá minuta)


Blesk

 

Aha Online

Přátelské utkání na Slavii

13.07.2021

12.7.2021 se tým HC OLYMP PRAHA účastnil přátelského hokejového utkání na Slavii v Edenu s týmem GASTRO TÝM PRAHA. Skvělá atmosfera! Diky moc za pozvání, dáme určitě v září odvetu na Spartě
Sestava týmu HC Olymp Praha:
Martin Dejdar
Matěj Dejdar
Doktor Buben
Petr Antal
Čestmír Medek
Petr Čermák
Radek Plyhal
Michal Zapletal
Miroslav Famera
Martin Cechlovsky
Libor Slánský
Matěj Kotrba
Gólman: Pavel Krajčík